Ознака : министер

Ви Препорачуваме Наши Фаци Сцена

Генералниот секретар на СДСМ Љупчо Николовски, утре се жени – ќе биде свадба за паметење! (ФОТО)

Васко Спасоски
Поранешниот министер за земјоделство или во моментов со титула – Генерален секретар на СДСМ, Љупчо Николовски утре се жени. Љупчо и неговата избраничка Андријана Јакимовска...