Категорија: Чудесни жени

Женски печат Слајдер Чудесни жени

Хелен Келер: Слепа сум, но гледам, глува сум, но слушам!

Еспресо
Пред да започне моето образование, напишала Хелен, бев како брод загубен во густа магла кој го бараше брегот, но немав компас за да пристигнам до...
Ви Препорачуваме Женски печат Слајдер Чудесни жени

ФОТО | Моника Стефановска, каратистка: Тренирањето во вакви услови е речиси невозможно, но желбата е клуч за успехот!

V. T.
Моника Стефановска е родена во 1991 година во Тетово. Дипломирала на Економскиот факултет (надворешна трговија) на универзитетот „Св. Кирил и Методиј“, а подоцна станува и...
Ви Препорачуваме Женски печат Слајдер Чудесни жени

ГАЛЕРИЈА: Во рајското дворче на Гуда во Моноспитово цвеќињата пеат заедно со птиците!

Ѕирнавме во дворот на Гуда Качурова, во село Моноспитово, и одлучивме целото пролетно расцутено волшепство да ви го донесеме пред очи, па и пред нос –...
Ви Препорачуваме Женски печат Слајдер Чудесни жени

„Ѕверка“ која скротува ѕверови, Ана Марија Таневска: Сменив 12 мотори, а еве го и мојот најнов ѕвер!

На мотор е од шестгодишна возраст, на 10 години учествувала на патеката во Кичево во категорија до 80 cc, па следеле и други трки во...