Ознака : сексуални

Лајфстајл

Сексот наутро ќе ве разбуди подобро од кафето

Igor
Истражувачите од Mattress Advisor спроведоа анкета во која учествуваа 1.000 испитаници кои живеат заедно со партнерот, во врска со нивните сексуални навики. 53 проценти од...
Лајфстајл

Што може да ви се случи доколку престанете да имате секс?

Igor
Во вашето тело се случуваат одредени промени доколку апстинирате…погледнете кои се тие. Доколку во животот сте имале сексуални односи, а потоа сте ги прекинале, поподложни...
Лајфстајл

Жени обрнете внимание – Ова се најголемите сексуални желби на секој маж!

Igor
Помеѓу жените многу често владее мислењето дека не е потребно многу труд за да се задоволат мажите, бидејќи се верува дека ним доволно им е...
Лајфстајл

Среќните парови ги имаат овие сексуални навики

Igor
Се што се случува во животот може да досади, па дури и она што носи најголемо задоволство како што е сексот. Добриот сексуален живот е...
Лајфстајл

Девојки и дами обратете внимание – Ова се 3-те најголеми сексуални фантазии на секој маж

Igor
Драги девојки и дами доколку сакате да го зачините и подобрите вашиот сексуален живот обрнете внимание на овие наши совети. Едно е сигурно, а тоа...