Ознака : калинка

Uncategorized

Еве како да ја исчистите калинката за 30 секунди! (ВИДЕО)

Слободен печат
Многумина ја сакаат калинката, но често не се решаваат да ја купат бидејќи е прилично тешко да се дојде до нејзините семки. Во продолжение погледнете...
Гастро марифети

Калинката, симбол на плодност

Igor
Калинката е единствено и мистериозно овошје кое одамна претставува симбол на плодноста, доброто здравје и вечниот живот. Потекнува од Персија и во минатото била позната...