Ознака : писателка

Балкан Ви Препорачуваме Сцена

Исидора Бјелица, бунтовничка со причина: Да умрев на време, немаше да дознаам за многу предавства

Еспресо
Добар дел од својот живот го помина во патувања, најчесто далечни, во откривање на нови дестинации, во пакување и распакување на куферот. За најдалечно патување,...