Ознака : планети

Хороскоп

Мала астро школа: Значењето на астролошките „куќи“ и Сонцето во нив

Фата Моргана
Сигурно веќе сте слушнале дека нашата натална карта е поделена на 12.астролошки куќи. Секоја, таканаречена куќа во Зодијакот, одговара на еден сектор од нашиот живот....
Хороскоп

Мала астро школа: Колку сме оригинални и слободни?

Фата Моргана
„Имам Уран во знакот на Јарец, што значи тоа?“, или „Имам Уран во знакот на Риби, какво значење има тогаш?“. Поставеноста на Уран во нашата...
Сцена Хороскоп

Мала астро школа: Каква енергија имаме, млака или разурнувачка?

Igor
Со кои битки морам да се соочам во животот? Во кои ситуации морам да покажам повеќе самодоверба? На кој начин го искажувам својот гнев? На...