Ознака : менопауза

Здрави навики

Животниот стил најголем виновник за прераното влегување во пубертет и во менопауза

Теодора Циклевска
Додека некогаш беше вообичеано децата да влегуваат во пубертет на 13 и 14 години, денес психичките и физичките промени се случуваат сè порано, и тоа...