Tag : матка

Инспирација и совети

Во природата сè е поврзано: По изгледот на плодот на растенијата можеме да дознаеме кој орган го лечат

Еспресо
Во природата сè е поврзано. Авокадото, доматот и крушата влијаат на здравјето и функцијата на матката, а воедно и на неа личат. Во продолжение прочитајте...