Категорија: Мала астро школа

Астро Ви препорачуваме на СП Мала астро школа Слајдер

АСТРО СОВЕТИ: Како да ја усогласите личноста со стилот за да бидете неодоливи

Фата Моргана
Овен Родени сте во вистински огнен знак, сконцентрирани на остварување на своите цели и сакате да бидете во центарот на вниманието. Кога влегувате во некоја...
Астро Мала астро школа Слајдер

СРОДНИТЕ ДУШИ НА ХОРОСКОПСКИТЕ ЗНАЦИ: Како да ги изберете?

Фата Моргана
Сте се запрашале некогаш што астрологијата може да ве научи за изборот на вашата сродна душа? Еве го одговорот. Овен – Самоуверен и амбициозен партнер...
Астро Мала астро школа

АСТРО СОВЕТ: Како да ја усогласите личноста и стилот?

Фата Моргана
Овен Родени сте во вистински огнен знак, сконцентрирани на остварување на своите цели и сакате да бидете во центарот на вниманието. Кога влегувате во некоја...
Астро Мала астро школа Слајдер

ЧАСОВНИЧАР НА ЗОДИЈАКОТ: Сонцето влегува во знакот на Девица

Фата Моргана
На 23 -ти август (денес) Сонцето влегува во знакот на Девица. Облечено е во светло сива боја, боја на дискрецијата која ги карактеризира Девиците. Постојано...
Астро Мала астро школа Слајдер

МАЛА АСТРО ШКОЛА: Што значат астролошките куќи во наталната карта?

Фата Моргана
Секоја натална карта  е составена од три главни елементи, одлучувачки за нејзиното толкување, а тие се – знаци, планети и куќи. Секторите во кои се...
Астро Мала астро школа Слајдер

НОВ КАЛЕНДАР НА ХОРОСКОПСКИТЕ ЗНАЦИ: Новото соѕвездите Офиух ги помеша астролошките карти!

jasmina.kantardzieva
Без разлика дали сме заинтересирани за астрологија или не, дали веруваме во неа или не, сите  знаеме кој е нашиот хороскопски знак. Но, што ќе...
Астро Мала астро школа Слајдер

Што значи големата тројка во астрологијата?

М. Г.
Кога се зафаќаме со aстрологија со цел да дознаеме повеќе за себе, а притоа не посегнуваме по натална карта, треба да го разгледаме тоа што...
Астро Мала астро школа Слајдер

Ангелски броеви: што се тие, што значат и како ни помагаат во животот, дознајте какви пораки ви носат!

jasmina.kantardzieva
Веројатно ви се случило – понекогаш случајно да се загледате во некои бројки и да забележите дека потоа, во текот на денот или во следните...