-0.2 C
Скопје
04:26 - 29 јануари, 2022

Ознака : нумерологија

Ви препорачуваме на СП Лајфстајл Секојдневие Слајдер

ШТО ЗНАЧАТ ТРИТЕ ДВОЈКИ ВО 2022 ГОДИНА? Низата 2-2-2 ќе им ја промени судбината на луѓето

К.А.
Годината што доаѓа е специфична, меѓу другото, и според тоа што ја красат три двојки. Која е симболиката на 2022 во нумеролошка смисла? Бројот 2...
Астро Хороскоп

СУДБИНА, КАРМА И ИСПОЛНУВАЊЕ НА ЖЕЛБИ: Откријте каде е Вертексот во вашата натална карта

И. Т.
Некои астролози го нарекуваат Вертексот „порта на судбината“ што ни овозможува пристап до други димензии на реалноста! Вертексот е контроверзна тема меѓу астролозите кои генерално...
Астро Лајфстајл Секојдневие Слајдер

НУМЕРОЛОГИЈА: Карактерот е запишан во датумот на раѓање, откријте што кажува за вас

И. Т.
Секој број има поразлична и уникатна вибрација. Оваа вибрација не може да се промени или игнорира, но потребно е да се научи да се живее...
Астро Ви препорачуваме на СП Мала астро школа Слајдер

ЗАКАЖЕТЕ СВАДБА ВО 2022 НА ОВОЈ ДАТУМ ЗА СРЕЌЕН БРАК ДО КРАЈОТ НА ЖИВОТОТ: Најпознатиот астролог во Британија ви гарантира дека ќе остарете заедно

М.Р.
Керолајн Фаулкнер, најпознатиот астролог во Британија, вели дека ѕвездите најавуваат дека 2022 година ќе биде најдобра за оние кои ќе се одлучат да застанат на...
Лајфстајл Секојдневие Слајдер

НУМЕРОЛОГИЈА: Дали сте знаеле дека и телефонскиот број влијае на вашата судбина?

И. Т.
И телефонскиот број влијае на судбината! Што е нумерологија? Тоа е второто име за науката за броевите! Броевите се насекаде околу нас во нашиот секојдневен...
Астро Лајфстајл Секојдневие Слајдер

НУМЕРОЛОГИЈА: Што значат буквите од вашето име?

Еспресо
Во толкувањето на судбината, карактерот и иднината, нумеролозите им даваат посебно значење на броевите, но исто така веруваат дека секоја буква, име или збор има...
Астро Секојдневие Слајдер Хороскоп

ПОСЛЕДНИОТ БРОЈ ВО ГОДИНАТА НА РАЃАЊЕ ЈА ОДРЕДУВА СУДБИНАТА: Кој елемент доминира според кинескиот календар?

Еспресо
Според древниот кинески календар, во секој момент еден од петте главни елементи доминира со земјата: дрво, оган, земја, воздух и вода. Овие елементи имаат силно...
Астро Лајфстајл Секојдневие Слајдер

НУМЕРОЛОГИЈА: Кој магичен подарок ви е даден на денот на раѓањето?

Еспресо
Нумеролозите веруваат дека во датумот на нашето раѓање е скриен голем број од нашите животи кои можат да ја откријат иднината, судбината, нашите карактеристики, но...
Секојдневие Слајдер

НУМЕРОЛОГИЈА: Како со името да го откриете судбинскиот број?

М. Г.
Еден од најважните броеви во нумеролошката анализа е вкупниот едноцифрен број на вашето име и презиме, кој се нарекува судбински број или симбол. Пресметајте го...
Астро Мала астро школа Слајдер

Ангелски броеви: што се тие, што значат и како ни помагаат во животот, дознајте какви пораки ви носат!

jasmina.kantardzieva
Веројатно ви се случило – понекогаш случајно да се загледате во некои бројки и да забележите дека потоа, во текот на денот или во следните...