39.8 C
Скопје
17:05 - 19 јули, 2024

Ознака : 02.02.22

ЛајфстајлСекојдневиеСлајдер

БРОЈОТ 2 КРИЕ МОЌНА СИМБОЛИКА: Носи смиреност и успех, а денешниот ден 02.02.2022. го нарекуваат „ангелски ден“

М.Р.
Оваа 2022 година се смета за година на промени во која ќе треба да се соочиме со бројни предизвици. Бројот 2 симболизира рамнотежа и смиреност,...