-0.2 C
Скопје
05:32 - 29 јануари, 2022

Ознака : серија

Слајдер Сцена Филм и ТВ

(ВИДЕО) СЕ ВРАЌАМЕ ВО СРЕДНАТА ЗЕМЈА: Објавени датум, тизер и наслов за сериското продолжение на „Господарот на Прстените“

Еспресо
Серијата што ќе нè врати во Средната земја и волшебниот свет на Џ.Р.Р. Толкин, односно продолжението на „Господарот на Прстените“ чие дејстви ќе се одвива...
Свет Слајдер Сцена

НЕ Е ДОВОЛНО ДА СЕ БИДЕ ЏОН МАЛКОВИЧ: Не го примиле во хотел во Венеција без „супер грин пас“, отишол во приватно сместување!

Еспресо
Правилата важат за сите, па актерот се нашол принуден да бара алтернативно сместување за да остане во Венеција. Поради новите одредби на италијанската Влада поврзани...
Слајдер Сцена Филм и ТВ

Што да гледате на „Netflix“ и „HBO“ овој викенд?

И. Т.
Како и секој претходен и иден петок се обидуваме да ви го олесниме одговорот на прашањето „Што да гледате на „Netflix“ и „HBO“ овој викенд?“....
Слајдер Сцена Филм и ТВ

Што да гледате на „Netflix“ и „HBO“ овој викенд?

И. Т.
Како и секој претходен и иден петок се обидуваме да ви го олесниме одговорот на прашањето „Што да гледате на „Netflix“ и „HBO“ овој викенд?“....
Свет Слајдер Сцена

ДЕНЕС СЛАВАТ ОНИЕ КОИ СЕ ПРОТИВ БОЖИЌНАТА ЕУФОРИЈА: Дарувањето е се строго забрането на овој ден

М.Р.
На другите, Божиќ, а на нас Фестивус, им зборуваше Џорџ Констанца во „Зајнфелд“, а тој не знаеше дека некои и денес ќе го слават овој...
Слајдер Сцена Филм и ТВ

Што да гледате на „Netflix“ и „HBO“ овој викенд?

И. Т.
Како и секој претходен и иден петок се обидуваме да ви го олесниме одговорот на прашањето „Што да гледате на „Netflix“ и „HBO“ овој викенд?“....
Слајдер Сцена Филм и ТВ

Што да гледате на „Netflix“ и „HBO“ овој викенд?

И. Т.
Како и секој претходен и иден петок се обидуваме да ви го олесниме одговорот на прашањето „Што да гледате на „Netflix“ и „HBO“ овој викенд?“....
Слајдер Сцена Филм и ТВ

Што да гледате на „Netflix“ и „HBO“ овој викенд?

И. Т.
Како и секој претходен и иден петок се обидуваме да ви го олесниме одговорот на прашањето „Што да гледате на „Netflix“ и „HBO“ овој викенд?“....
Слајдер Сцена Филм и ТВ

Што да гледате на „Netflix“ и „HBO“ овој викенд?

И. Т.
Како и секој претходен и иден петок се обидуваме да ви го олесниме одговорот на прашањето „Што да гледате на „Netflix“ и „HBO“ овој викенд?“....
Слајдер Сцена Филм и ТВ

НОВА БРУТАЛНА ПРИКАЗНА ЗА ГРЕВОТ И ВЕРАТА: Нов јужнокорејски хит „Hellbound“ на „Netflix“

И. Т.
Хорор-фантазијата „Hellbound“ нè носи во свет во кој на поединци им се најавува времето и начинот на кој ќе умрат. Колку и да бегаат, на...