Ознака : либидо

Лајфстајл

Ова се шесте заблуди за сексот по педесетатта!

Васко Спасоски
Либидото не може да се ограничи со годините на живот. Кој вели дека сексот станува дел од минатото во средната животна доба? Еве типични заблуди...