Ознака : јоко оно

Ви Препорачуваме Лајфстајл

На 18 февруари Дејвид Гилмор стана дел од „Pink Floyd“, родена е Јоко Оно и уште многу работи кои ја одбележаа музиката низ историјата…

Еспресо
На 18 февруари низ историјата во музиката се случуваа бројни настани по кои ќе го паметиме овој ден, како што е раѓањето на Јоко Оно,...