Tag : смокви

Ви Препорачуваме Кујна

Израдувајте ги денес домашните – Цимет штрудли со смокви

Еспресо
Состојки: 300 грама брашно 170 грама маргарин што претходно бил на собна температура 100 грама шеќер 50 грама мед 1 лажичка сода-бикарбона малку сол малку...
Кујна Сцена

Штруд­ли со смок­ви и сода-би­кар­бона

Igor
Сос­тојки: 300 гр брашно 170 гр мар­га­рин што прет­ход­но стоел на соб­на тем­пе­ра­тура 100 гр ше­ќер 50 гр мед 1 ла­жич­ка сода-би­кар­бона мал­ку сол мал­ку ци­мет...
Здравје

Најдобриот лек за бактерија во желудникот: Кога ќе го изедете ОВА ќе ја уништите МНОГУ БРЗО!

Igor
Смоквите во маслиново масло се најдобриот лек за бактерии во желудникот. Во сад ставете суви смокви, а потоа прелијте ги со квалитетно ладно цедено маслиново...
MacedonianAlbanianBulgarianSerbian