Ознака : сода бикарбона

Гастро марифети

Штруд­ли со смок­ви и сода-би­кар­бона

Igor
Сос­тојки: 300 гр брашно 170 гр мар­га­рин што прет­ход­но стоел на соб­на тем­пе­ра­тура 100 гр ше­ќер 50 гр мед 1 ла­жич­ка сода-би­кар­бона мал­ку сол мал­ку ци­мет...
Здрави навики

Елиминирајте ја габичната инфекција на ноктите со сода-бикарбона

Igor
Секој што имал габички на нозете знае колку е тешко да се справи со нив и колку се упорни. Нив најчесто ги „собираме“ на влажни...