Tag : Лејла Рамковска

Ви Препорачуваме Жена Женски Печат

Лејла Рамковска: Со јогата научив како да го насочам умот во моја полза (ФОТО)

Еспресо
Кога телото ќе почне да старее, а духот сè уште е млад, одличен начин да се надмине таа контрадикторност е да почнете да вежбате јога....
Здравје Магазин Убавина

Ќерката на Велија Рамковски, Лејла е инструктор по јога и изгледа неверојатно секси (ФОТО)

Igor
Една од „главите“ на А1 телевизија беше и Лејла Рамковска, ќерка на сопственикот Велија Рамковски. Таа по затварањето на телевизијата се посвети на сосема поинаква...