Ознака : мајчино млеко

Здрави навики

Доење во време на коронавирус: Дали мајката може да го зарази бебето преку мајчиното млеко?

Еспресо
Со ширењето на коронавирусот прашањето кое сите мајки моментално кои ги дојат своите деца си го поставуваат е – Дали можат да му го пренесат...
Лајфстајл Сцена

Добила неверојатна идеја: Што планира ЈЕЛЕНА ЃОКОВИЌ со нејзиното МАЈЧИНО МЛЕКО

Igor
Јелена Ѓоковиќ одлучила своето замрзнато мајчино млеко да го искористи за производство на сапуни и козметика. Како што објавилана Инстаграм, на оваа идеја дошла откако...