Ознака : Маја Глигоровска

Ви Препорачуваме Наши Фаци Сцена

Поранешната мисица Маја Глигоровска и на +40 години изгледа како „авион“ (ФОТО)

Васко Спасоски
Поренешната мисица и  манекенка Маја Глигоровска која во своето време жареше и палеше на модните писти и освојуваше награди, и на +40 години изгледа и...