Tag : Елвир Мекиќ

Ви Препорачуваме Наши Фаци Сцена

На песната и спотот работеше една година: Филип Пешевски ја објави „Ти ми стоиш најдобро“ (ВИДЕО)

Васко Спасоски
Младиот и талентиран пејач Филип Пешевски конечно го објави видеоспотот за неговата најнова песна со наслов „Ти ми стоиш најдобро“.  Станува збор за песна која...