Ознака : свесни

Гастро марифети

СИТЕ ГИ ЧУВААТ ЈАЈЦАТА НА ВРАТАТА ОД ФРИЖИДЕРОТ, а не се свесни каква грешка прават„ Еве зошто тоа е најлошото место!

Igor
Многу е важно да знаете како добро да го организирате фрижидерот со цел храната да ви биде добро сочувана. Фрижидерот нема хомогена температура, степенот на...
Uncategorized

Родители, не сте свесни колку грешите: Со овие 5 работи ја преминувате детската граница!

Igor
Една мајка, наброила 5 ситуации во кои родителите ја преминуваат границата на прифатливо однесување кон своите деца. Родителите во денешно време најчесто се заштитнички настроени,...