Ознака : плачење

Секојдневие

Дали машките бебиња навистина плачат со пониски тонови, а женските со повисоки?

Еспресо
Половите стереотипи кај бебињата почнуваат уште од 3 месеци кога мажите мислат дека го препознаваат полот на новороденчињата според нивниот плач, откриле истражувачите. Возрасните често...