Ознака : ида протуѓер

Секојдневие

Ида Протугер Вељковиќ: Како кормилото на мојот живот го земав во сопствени раце

jasmina.kantardzieva
Со Ида Протугер Вељковиќ, тренер за личен и организациски развој, разговараме на тема како се станува тренер за личен развој, дали ѝ недостига новинарството, каков...