Tag : шуи

Живот

Од плакарот на Анита: Фејк шуи

Еспресо
Фенг шуи? Па јас досега сум живеела според фејк шуи (земја-воздух), не знам ни како сум преживеала со олку прекршоци… Знаете за она фенг шуи...
Uncategorized

Според Фенг шуи за овие 3 работи нема место во вашиот дом

Igor
Според филозофијата на Фенг шуи, поединечни работи во нашиот дом можат да привлечат негативна енергија и да ја блокираат позитивната. Токму поради тоа потребно е...
MacedonianAlbanianBulgarianSerbian