4.8 C
Скопје
01:56 - 4 март, 2024

Ознака : анита

Секојдневие

Од плакарот на Анита: Фејк шуи

Еспресо
Фенг шуи? Па јас досега сум живеела според фејк шуи (земја-воздух), не знам ни како сум преживеала со олку прекршоци… Знаете за она фенг шуи...
Секојдневие

Од плакарот на Анита: Муабет со комшиката

Анита Митровска
Откако не знам веќе по кој пат и овој ден го пројдов чистејќи го домот, ги „сотрев“ бактериите и ја направив мојата трета „генералка“ за...