33.8 C
Скопје
16:17 - 24 јуни, 2024

Ознака : рок на траење

Дестинации и Дегустации

Намирници кои траат многу подолго од рокот на траење кој го пишува на нив

Еспресо
Многумина не знаат дека датумот кој го пишува на некои производи всушност не е нивниот краен рок на траење. Овие датуми кај некои производи се...
Секојдневие

Рок на траење на козметичките производи, кога треба да ги фрлите?

Igor
Еве колку козметичките производи можат да ни служат пред да ни предизвикаат инфекција или иритација. Сенка за очи, камена пудра Сенката за очи исто како...