23.8 C
Скопје
14:02 - 30 мај, 2024

Ознака : течна пудра

Секојдневие

Рок на траење на козметичките производи, кога треба да ги фрлите?

Igor
Еве колку козметичките производи можат да ни служат пред да ни предизвикаат инфекција или иритација. Сенка за очи, камена пудра Сенката за очи исто како...