Ознака : пиење

Здрави навики

Погледнете кога треба да ја испиете последната чаша вода во денот!

Еспресо
Сите знаеме дека треба да се пие многу вода, најмалку осум чаши на ден, особено ако температурите на воздухот се високи или вежбате. Но, дали...
Здрави навики

Психолозите тврдат: Ова се најчестите причини поради кои луѓето пијат!

Михаило Донев
Психолозите дефинираа четири видови на алкохоличари, односно четири главни мотиви поради кои луѓето пијат.  Истражувањето е спроведено за да им се помогне на алкохоличарите во...