Tag : нора шакири

Ви Препорачуваме Жена Женски Печат

Нора Шакири: „Носам најубав дечко на свет“

Еспресо
„Иако, да бидам искрена, имав неопислива желба да родам една мала Нора, носам најубав дечко на свет. Но некои жени не раѓаат женски деца“, вели...