Ознака : матрикс

Филм и ТВ

Поради коронавирусот одложена премиерата на четвртото продолжение од „Матрикс“

Еспресо
„Ворнер Брос“, одлучи да го одложи премиерното прикажување на четвртото продолжение од „Матрикс“, па така наместо во 2021 година, ќе се прикажува дури во 2022...