Ознака : межу

Сцена Хороскоп

Ова се трите НАЈНАПОРНИ хороскопски знаци! Дали и Вие сте меѓу нив?

Igor
Секој хороскопски знак има исто толку маани колку што има позитивни страни, но некои знаци знаат да бидат толку иритантни и напорни што не секој...