Ознака : меркур

Сцена Хороскоп

Мала астро школа: Каква интелигенција имаме и како комуницираме?

Igor
„Меркур ми е во знакот Рак, што значи тоа?“, или „Мојот натален Меркур се наоѓа во знакот Бик, што кажува тоа за мене?“. По значењето...