Ознака : карма

Секојдневие

Кармата на дело: Купила 18 тоалетни, а децата и ги потопиле сите! (ФОТО)

Еспресо
Пандемијата од коронавирусот многу луѓе ги испаничи со прогласувањето на карантин и затоа тие ги преплавија маркетите во потрага по продукти за преживување, но во...