Ознака : јоце панов

Наши Фаци Сцена

Јоце Панов подготвува нова песна во изолација

Александра Велинова
Тој е еден од нашите естрадни ѕвезди кои скоро да немаше ден да нема настап пред појавата на пандемијата. „Најпрво беа забранети јавни настани и...