22.8 C
Скопје
17:17 - 30 мај, 2024

Ознака : виктор поповски

ЕспресоЖенски печатСлајдер

(ФОТО) ЕСПРЕСО ФОТКА НА ДЕНОТ: Силно светнал ден во Крушево

Еспресо
Силно светнал ден во Крушево…   (ФОТО) ЕСПРЕСО ФОТКА НА ДЕНОТ: Улични банди на голуби (ФОТО) ЕСПРЕСО ФОТКА НА ДЕНОТ: Часовничар од чаршијата (ФОТО) ЕСПРЕСО...
Ви препорачуваме на СПЕспресоЖенски печатСлајдер

(ФОТО) ЕСПРЕСО ФОТКА НА ДЕНОТ: Есенска атмосфера на Охридскиот кеј

Еспресо
Есенска атмосфера на Охридскиот кеј (ФОТО) ЕСПРЕСО ФОТКА НА ДЕНОТ: Новиот мозаик на ѕидовите на „МОБ“ (ФОТО) ЕСПРЕСО ФОТКА НА ДЕНОТ: Скопје и сѐ е...
Ви препорачуваме на СПЕспресоСлајдер

(ФОТО) ЕСПРЕСО ФОТКА НА ДЕНОТ: Новиот мозаик на ѕидовите на „МОБ“

Еспресо
Новиот мозаик на ѕидовите на „МОБ“....
Ви препорачуваме на СПЕспресоСлајдер

(ФОТО) ЕСПРЕСО ФОТКА НА ДЕНОТ: Куче Далматинец во Градскиот парк

Еспресо
Куче Далматинец во Градскиот парк. Фото: Еспресо.мк / Виктор Поповски, фотографија – Куче Далматинец во Градскиот парк...
UncategorizedВи препорачуваме на СПЕспресоЖенски печатСлајдер

(ФОТО) ЕСПРЕСО ФОТКА НА ДЕНОТ: Рефлексија во чаршиската калдрма

Еспресо
Рефлексија во чаршиската калдрма....
Ви препорачуваме на СПЕспресоЖенски печатСлајдер

(ФОТО) ЕСПРЕСО ФОТКА НА ДЕНОТ: Скопска чаршија, Европска уличка

Ј.К.Д
Од крајот на 2018 година Јорганџинската улица на Старата Скопска чаршија е преименувано во „Европска улица“. Да ве потсетиме на причината за преименувањето на оваа...