16.8 C
Скопје
01:28 - 26 мај, 2024

Ознака : рефлексија

UncategorizedВи препорачуваме на СПЕспресоЖенски печатСлајдер

(ФОТО) ЕСПРЕСО ФОТКА НА ДЕНОТ: Рефлексија во чаршиската калдрма

Еспресо
Рефлексија во чаршиската калдрма....
Ви препорачуваме на СПЕспресоСлајдер

(ФОТО) ЕСПРЕСО ФОТКА НА ДЕНОТ: ГРАДСКИ ЅИД – РЕФЛЕКСИЈА ВО ВОДА

Еспресо
Кога сите ѕидови паѓаат меѓу нас, со споделување на уметност....
Ви препорачуваме на СПЕспресоЖенски печатСлајдер

ЕСПРЕСО ФОТКА НА ДЕНОТ: Рефлексија во златарски излог

Еспресо
Не е потребен коментар за оваа златна фотографија снимена во златната наша Стара чаршија....
Ви препорачуваме на СПЕспресоЖенски печатСлајдер

ЕСПРЕСО ФОТКА НА ДЕНОТ: ВДИШИ ГО МИГОТ! РЕФЛЕКСИЈА ВО ФОНТАНАТА НА ФИЛИП

Ј.К.Д
И ова е Скопје денес. А не само она што попатно и набрзина ќе го зграпчиш. Затоа, подзастани. Прашај ме, како сум? Мирно, ќе ти...