Tag : вера јанковиќ

Ви Препорачуваме Жена Женски Печат

Вера Јанковиќ: Забот на времето не ми може ама баш ништо!  

jasmina.kantardzieva
Сигурно нема да ѝ се допадне што ја најавивме како урбана жена, зашто таа е девојченце облечено во сите мириси и бои на животот. Таа...