Ознака : свиња

Лајфстајл Сцена

Елеонора Миљковиќ се гледа пред огледало и си вели: „Свињо една, кога ќе престанеш да јадеш?“ (ФОТО)

Igor
Приватниот живот на познатите личности е секогаш интересен за јавноста. Ги интересира што јадат, со кого легнуваат, со кого водат љубов, што прават додека се...