Ознака : Љубојна

Лајфстајл Сцена

Вреди да се посети: „Љубојна” ќе одржи (unplugged) акустичен концерт!

Igor
На 22.12 со почеток од 19:30ч. во Националната Опера и Балет, за прв пат пред македонската јавност, “Љубојна” ќе одржи (unplugged) акустичен концерт! Ова е...