25.8 C
Скопје
18:04 - 25 јуни, 2024

Ознака : крап

Ви ПрепорачувамеДестинации и ДегустацииЖенски печатСлајдер

Некогаш тука се мелело брашно, денес се јаде риба и месено

Ј.К.Д
Македонски Брод е мало, мирно гратче, со изобилство на шумски предели, сместено покрај горниот тек на реката Треска во Поречката област. Токму поради реката и шумите,...
Ви ПрепорачувамеДестинации и ДегустацииСлајдер

ГАЛЕРИЈА | Пустец: грав за политбирото, магариња наместо волови и многу крап

Марија Гегоска
Селскиот туризам – апсолутно шармантен во својата природа, нуди незаменливи и несeкојдневни искуства. И додека истиот сте примамени да го правите некаде низ светот, зошто...