33.8 C
Скопје
16:25 - 24 јуни, 2024

Ознака : пастрмка

Ви ПрепорачувамеДестинации и ДегустацииЖенски печатСлајдер

Некогаш тука се мелело брашно, денес се јаде риба и месено

Ј.К.Д
Македонски Брод е мало, мирно гратче, со изобилство на шумски предели, сместено покрај горниот тек на реката Треска во Поречката област. Токму поради реката и шумите,...
Дестинации и Дегустации

Пас­трмка во сос од до­мати

Igor
Сос­тојки: 2 пас­трмки 2 ла­жи­ци мас­ли­но­во масло 1 ла­жи­ца ме­шан сув за­чин (бо­си­лек, ори­гано, руз­ма­рин) 1 гла­ви­ца лук 1 гла­ви­ца кро­мид 1 кон­зер­ва со до­мати...