9.8 C
Скопје
01:37 - 15 април, 2024

Ознака : К-15

Наши ФациСлајдерСцена

ФОТО: Нема кој не се смее на неговите шеги: Го познавате ли момчето од фотографијата?

Васко Спасоски
Во неделата на 29. ноември, Македонија и останатите земји кои ја сочинуваа поранешната Социјалистичка Федеративна Република Југославија се присеќаа на еден од најголемите државни празници...