14:32 - 19 април, 2024

Ознака : Бубо Каров

Ви ПрепорачувамеНаши ФациСцена

Гораст и Жаре вртеа плескавици, а Бубо Каров ни објасни како да се заштитиме од коронавирусот! (ВИДЕО)

Васко Спасоски
Како најлесно да се избориме против вирусот Ковид- 19, знае Бубо Каров.  Еден од начините на познатот комичар е дека коронавирусот ќе го снема ако...