Ознака : иво андриќ

Секојдневие

Не постои пооригинална честитка за 8 Март: Најубавите цитати за жените што ги смислиле големите писатели

Еспресо
Ако немате креативна идеја која би сте ја искористиле како честитка за Денот на жената, секогаш можете да ги искористите зборовите на големите писатели. Паоло...