20.8 C
Скопје
20:40 - 14 јуни, 2024

Ознака : вештачки

Здрави навики

Сакате да ги отстраните вештачките трепки, а салоните не работат? Еве што можете да направите во домот!

Еспресо
Екстензиите за трепките станаа многу популарни во последно време, а можат да траат и до 6 недели. Доколку сте направиле надоградба на трепките пред да...
Здрави навики

Зошто вашите трепки изгледаат многу лошо?

Igor
Иако сте ја купиле маскарата која сите ја препорачуваат, сепак и понатаму вашите трепки изгледаат многу лошо. Кога ќе ставите вештачки трепки, ситуацијата не е...