16.8 C
Скопје
23:36 - 19 мај, 2024

Ознака : трепките

Здрави навики

Зошто вашите трепки изгледаат многу лошо?

Igor
Иако сте ја купиле маскарата која сите ја препорачуваат, сепак и понатаму вашите трепки изгледаат многу лошо. Кога ќе ставите вештачки трепки, ситуацијата не е...