23.8 C
Скопје
11:32 - 2 јуни, 2023

Ознака : Жан Митрев

Ви Препорачуваме Здрави навики Здравје Слајдер

Совети од Клиника „Жан Митрев“: Акутно воспаление на увото кај деца

Најчесто се јавува кај деца на возраст од 6 месеци до 3 години и може да се развие во две насоки: течноста самостојно да се...
Еспресо Здрави навики Здравје Слајдер

Во Клиника Жан Митрев успешно опериран 31-от пациент со вградена механичка циркулаторна потпора на срцето

Еспресо
Докторскиот тим предводен од д-р Жан Митрев успешно го спроведоа оперативниот зафат познат и како ,,механичко срце“ за решавање на левокоморна хронична срцева слабост. Кај...
Ви Препорачуваме Здрави навики Здравје Слајдер

Препознај ги симптомите на мозочен удар и реагирај ,,ИТНО“!

Еспресо
Препознај ги симптомите на мозочен удар и реагирај ,,ИТНО,,! Изнемоштеност во екстремитетите или парализа на едната страна на телото. Темни точки на едното или обете...
Ви Препорачуваме Еспресо Здрави навики Здравје Интервју Слајдер

д-р Никола Христов: Комплетна артериска реваскуларизација при коронарна болест на срцето

Еспресо
Коронарната артериска болест е предизвикана од атеросклерозата која ги зафаќа коронарните артерии и доведува до стеснување на нивниот лумен или во потешки случаи доведува до...
Ви Препорачуваме Здрави навики Здравје Слајдер

„ЖАН МИТРЕВ КЛИНИКА“ ПРОСЛАВУВА 22 ГОДИНИ ПОСТОЕЊЕ: Да се донесе светот дома – Над две децении врвна медицинска услуга

Ј.К.Д
Врвни услуги од современата медицина, резултати базирани на брза и прецизна дијагностика, превенција на болести, извршување на комплексни операции – тоа е мисијата на „Жан...