11.8 C
Скопје
23:02 - 23 април, 2024

Ознака : велика сабота

ЛајфстајлСекојдневиеСлајдер

ВЕЛИКА САБОТА: Кое е значењето на овој голем ден?

М.Р.
Великa Сабота е ден на исчекување, ден на свештен трепет пред Христовото Воскресение. Денешниот ден, Велика Сабота, според христијанското учење е ден на свештен трепет...