Tag : психоза

Здравје

Секојдневната употреба на канабис може да доведе до психоза

Igor
Легализацијата на марихуаната, како за медицинска така и за рекреативна употреба, продолжува да се шири низ светот, иако евентуалните здравствени ризици (или бенефити), не се...
MacedonianAlbanianBulgarianSerbian