Ознака : кефир

Секојдневие

Чудесно млеко за долговечност: Кефирот лечи многу здравствени проблеми, но еве кој не смее да го консумира!

Еспресо
Кефир е ферментиран напиток кој потсетува на јогурт, а богат е со хранливи материи и пробиотици. Според одредени наоди, овој напиток е стар повеќе од...